Навіщо автомобілісту ліхтар Armytek?


Зміст набору автомобіліста залежить від індивідуальних уподобань користувача: якщо одному достатньо пари базових предметів, то іншому спокійніше мати в багажнику комплект запасної гуми, кейс з інструментами та буксирний трос. Єдина річ, яка є незамінною частиною будь-якого набору - ліхтарик для автомобіліста, здатний прийти на допомогу в екстрених ситуаціях.

Чим ліхтар такий корисний для водія – розберемося разом.

Зміст

  1. Для чого потрібен ліхтарик у машину?
    1. Технічний ремонт
    2. Освітлення багажника та салону автомобіля
    3. Екстрена зупинка
  2. Чому ліхтар Armytek підходить кожному автомобілісту?
  3. Який ліхтар вибрати?
    1. Armytek Wizard Pro v3
    2. Armytek Wizard WR
    3. Armytek Zippy
  4. Де купити ліхтарі Armytek?

Для чого потрібен ліхтарик у машину?

Існує низка ситуацій, у яких ліхтар Armytek стає необхідністю. Сучасні автомобілі не мають підкапотного освітлення, тому перевірка свічок запалювання, заміна олії чи підзарядка акумулятора в умовах недостатнього освітлення вже перетворюються на проблему. А якщо справа доходить до дрібного ремонту або подачі сигналів у разі аварії, то ліхтарик на смартфоні буде марним.

1. Технічний ремонт

Навіть при належному догляді за транспортом водій не застрахований від виникнення поломок, які усуваються в гаражі або прямо на маршруті, якщо проблема застала зненацька в дорозі. І в тому, і в іншому випадку необхідне додаткове джерело світла для підсвічування важкодоступних місць в капоті або днищі автомобіля. Мобільний телефон – не найкраще вирішення проблеми через відсутність зручності використання: для точкового підсвічування деталей його завжди необхідно тримати однією рукою, що заважає швидкому ремонту.

Яскравість і мобільність – основні переваги, якими володіє автомобільний ліхтар, спрощуючи огляд і процес ремонту транспорту. Завдяки наявності декількох режимів роботи забезпечується якісне підсвічування, яке робить видимими дрібні елементи і дозволяє швидше виявити та усунути поломку.

Але основна перевага, яку має ліхтар Armytek, – це наявність вбудованого в корпус потужного магніту. Дана модифікація дозволяє фіксувати пристрій на металевій поверхні та звільнити обидві руки для виконання ремонтних робіт. Ліхтарик можна встановити на капот або днище автомобіля і примагнітити до гаражних воріт, щоб висвітлити весь простір.

У темний час доби, якщо неполадки застали в дорозі, заміну свічок запалювання, долив моторного масла або заміну шин можна здійснити в дорозі. Особливістю мультиліхтарів Armytek є варіативність використання: він однаково добре виконує свої функції як ручна та налобна модель. Ліхтарик фіксується на налобному кріпленні, що йде в базовому наборі, і міцно тримається на голові за рахунок регуляторів довжини на резинці.


2. Освітлення багажника та салону автомобіля

Якщо ключі або смартфон впали під сидіння, їх простіше знайти за допомогою ліхтаря, який міститься в бардачку. Прилад із магнітом у хвостовій частині можна пристосувати для підсвічування багажника – таким чином руки залишаються вільними для навантаження та пошуку необхідного багажу.

Мисливці та рибалки знайдуть цю можливість особливо цінною: яскраве світло дозволяє швидко підготувати рибальські снасті, зброю та інше приладдя у темний час доби.


3. Екстрена зупинка

Окрім стандартного білого освітлення, ліхтарики Armytek оснащені світлодіодами червоного кольору, які генерують світло середньої потужності яскраво-червоного відтінку. На червоне світло покладено важливу функцію – він виконує роль аварійного освітлення.

Червоне світло може працювати в постійному та миготливому режимах:

  • Постійне червоне освітлення зберігає нічний зір, спрощує орієнтацію на місцевості, особливо в туманну погоду;
  • Режим стробоскоп призначений для подачі попереджувальних сигналів, що видно на великій відстані.

Додатковою перевагою червоного світла є його тривалий час роботи. Такий режим споживає в кілька разів менше енергії, забезпечуючи користувача тривалим освітленням протягом усієї ночі.


Чому ліхтар Armytek підходить кожному автомобілісту?

Компанія Armytek наголошує на виробництві універсальних освітлювальних пристроїв:

  • Великий вибір яскравостей до 4000 люмен для підсвічування дистанції різної дальності;
  • Наявність моделей з освітленням холодного та теплого відтінку, а також кольоровим світлом (червоний, зелений);
  • TIR-оптика захищена від механічних пошкоджень загартованим склом з покриттям антивідблиску;
  • Кілька режимів роботи для подачі сигналів іншим учасникам руху;
  • До 10 годин безперервної роботи від одного акумулятора та можливість заповнення заряду від автомобільного адаптера;
  • Міцний алюмінієвий корпус, який витримує падіння з висоти;
  • Високий рівень вологозахисту для використання в негоду;
  • Вбудований магніт у хвостовій частині корпусу для фіксації на металевій поверхні;
  • Крищення, що обертається на 360 градусів на голову, дозволяє підсвітити область під потрібним кутом;
  • Гарантійний термін служби до 10 років.

Який ліхтар вибрати?

Під час вибору відповідного ліхтаря уважно вивчайте характеристики пристрою, зокрема показники яскравості. Чим більше вказаних люмен, тим яскравішим буде освітлення. Для технічного обслуговування транспортного засобу необхідна модель, яка має кілька варіантів яскравості, включаючи режими зі світловим потоком 150-300 люмен. Така потужність дозволяє однаково добре підсвітити деталі автомобіля та простір навколо.

Ліхтарі Wizard Pro, Wizard WR та Zippy Extended Set – одні з найкращих моделей для автомобілістів. Вони мають різні характеристики та дизайн, але мають головну якість – функціональність, яка важлива для виконання різних завдань у дорозі, в гаражі та під час заміського відпочинку.

Armytek Wizard Pro v3

Це популярний мультиліхтар, у якому використовується світлодіод Cree XHP 50, що генерує світловий потік яскравістю понад 2000 люменів. Ліхтарик доступний у двох варіантах:

Варіант з холодним світлом виграє в потужності, але тепле світло приємніше для очей і оптимальне для підсвічування малої та середньої дистанції.

До Wizard Pro v3 варто придивитися користувачам, які використовують автомобіль для заміських поїздок на дачу, пікнік, рибалку та полювання. Серцем ліхтаря є акумулятор типу 18650, що перезаряджається. Його заряд заповнюється шляхом під'єднання до корпусу магнітного USB-кабелю, який йде в комплекті. Виріб має кілька варіантів використання: гладкий корпус зручний під час утримання в руці, налобне кріплення дозволяє фіксувати ліхтарик на голові, а за допомогою металевої кліпси можна кріпити аксесуар на одяг та сумку.

Холодне світло

Тепло світло

Світлодіод

XHP50

Яскравість

2300 лм

2150 лм

Дальність

125 м

130 м

Кількість режимів

11

Тип харчування

18650

Матеріал корпусу

алюміній

Вологозахист

IP68

Розміри

108 x 24.5 x 29 мм

Вага

59 г

Armytek Wizard WR

Ліхтар Wizard WR має відразу чотири світлодіоди:

  • два білих/теплих (залежно від моделі);
  • два червоні.

Пристрій запрограмований на десять режимів роботи, по п'ять на кожен відтінок світла. Максимальна яскравість основного світла становить 1100 люмен у білій і 1020 люмен у теплій версії, а червоне світло демонструє високу потужність до 230 люменів завдяки якісним діодам XQE.

Великий вибір режимів роботи роблять модель універсальним варіантом для користувача, який, крім їзди на автомобілі, має ряд інших хобі. Ліхтарик забезпечує яскравим освітленням на природі, коли потрібно перевірити спорядження для нічної риболовлі чи полювання, а червоне світло залишається непоміченим для риб, більшості диких тварин і не приваблює настирливих комах.

Холодне світло

Тепло світло

Світлодіод

2 x XD16 + 2 x XQE (червоний)

Яскравість

1100 лм

1020 лм

Дальність

98 м

97 м

Кількість режимів

10

Тип харчування

18650

Матеріал корпусу

алюміній

Вологозахист

IP68

Розміри

112 x 20.4 x 33 мм

Вага

65 г

Armytek Zippy

Незважаючи на компактність, Zippy – якісний мультиліхтар із необмеженими варіантами використання, чия ціна порадує своєю доступністю. Виріб постачається в п'яти варіантах забарвлень корпусу з ідентичною начинкою у вигляді білого світлодіода LH351B, червоного світлодіода та вбудованого акумулятора Li-Pol ємністю 100 мАг.

Ліхтар пропонує десять варіантів освітлення максимальною потужністю 120 люмен, які підходять для підсвічування невеликого простору. Вбудований акумулятор забезпечує до 10 годин роботи та заряджається через кабель Micro-USB з базового набору. Корпус – одна з особливостей виробу, оскільки для полегшення ваги в ній використали не алюміній, а напівпрозорий пластик. Під час роботи електроніка підсвічується зсередини і ліхтарик виглядає подібно до світлячка, який видно на великі відстані.

Zippy Armytek офіційний сайт позиціонує як налобник і наключник в одному виробі: до голови він кріпиться за допомогою еластичної гумки, а для носіння з ключами призначене вбудоване в корпус кільце для карабіна. Тому пристрій є актуальним для використання не тільки в машині або на відпочинку, але і в міських умовах.

Світлодіод

LH351 (білий) + червоний

Яскравість

120 лм

Дальність

12 м

Кількість режимів

10

Тип харчування

вбудований акумулятор Li-Pol 100 мАг

Матеріал корпусу

пластик

Вологозахист

IP67

Розміри

58.8 x 25.6 x 9.4 мм

Вага

12 г

Де купити ліхтарі Armytek?

Замовити оригінальні ліхтарі Armytek можна в онлайн-магазині Armytek-market.com.ua - офіційного дилера продукції бренду. Колектив Armytek Україна гарантує високу якість та тривалий термін служби продукції, яка стане надійним супутником для автомобіліста, який цінує власний комфорт та безпеку.

Написати коментар