5 "найнародніших" ліхтарів від Armytek

Канадська компанія Армітек входить в число найбільш просунутих, популярних і просто лідируючих виробників ліхтарів. Цей бренд знайомий багатьом людям, хто захоплюється туризмом і відпочинком за межами галасливого міста. Ліхтарі Armytek визнані у всьому світі, як наднадійні, передові вироби, чиєю сильною стороною є відповідність найсміливішим побажанням. Фірма-виробник чуйно і уважно ставиться до потреб клієнтів. Це дозволило компанії досягти таких завидних висот. Продукція Армітек знаходить застосування у військових, мисливців, драйверів, представників спецназу, пожежників, велосипедистів. Користуються нею і інші категорії споживачів.

Торгова марка Armytek успішно конкурує з багатьма брендами аналогічної продукції. До моменту появи Армітека свої позиції на ринку вже завойовував китайський виробник Fenix. Його вироби міцно закріпилися на вершині купівельних симпатій. Суперництво з сильними конкурентами не завадило новоспеченої компанії досягти заповітної мети. Вона впевнено пройшла випробування, і сьогодні радує нас високоякісними моделями. На даний момент їх налічується трохи більше 30, а загальне число країн, де представлена продукція, становить 52. Найближчим часом очікується вихід ще 21 моделі і 12 видів аксесуарів.

Яким був шлях Armytek до сьогоднішнього благополуччя? Компанія бере початок з 2007 року, юридично вона була зареєстрована трьома роками пізніше. Це сталося в Канаді, штаті Онтаріо. У 2007 році розробники подумали про те, що було б непогано розвивати технології в області світлодіодного освітлення. На той момент світовий ринок наповнили американські і європейські рішення. Вони були надійними, але відсталими. Китайські пропозиції відповідали духу часу, але при цьому значно поступалися в надійності і якості. Тоді виробники зайнялися створенням продукції, яка одночасно була б інноваційною, зовні привабливою, міцною і викликає довіру. Для цього зібрали інтернаціональну групу з Канади та Європи. У створенні сучасних потужних ліхтарів взяли участь фахівці з військової, авіаційної та космічної галузей. Вони домоглися розробки безкомпромісних досконалих ліхтарів. Вироби продумані до дрібниць, і повністю відповідають бажанням споживача. В основу ліхтарів включені кращі світлодіоди і ультрасучасні електронні компоненти США і Японії. Випробування моделей проходять в умовах палючої спеки і лютого морозу.

Надійність ліхтарів

Ліхтарі Armytek-синонім якості без компромісів. Максимальної віддачі і витримки. Не можна не згадати про тих приголомшливих запасах міцності, які закладені у виробах. Практично всі моделі можна спокійно кидати з висоти 10-го поверху. І вони перенесуть падіння без будь-яких проблем і пошкоджень. Це дійсно так, підтвердження-численні досліди, відео повно в Інтернеті. Можливо, пересічному споживачеві і не доведеться так випробовувати ліхтар, але в найважчій ситуації він отримує впевненість. Випадки бувають різні, і техніка не повинна підвести. Також моделі можна занурювати під воду на глибину до 50 метрів. Там вони працюють так само прекрасно, як і в звичайних умовах. Куди б не закинула вас тяга до пригод, випробуваний ліхтар не підведе.

Популярні моделі Армитек

Вибрати п'ять найбільш затребуваних і улюблених споживачами моделей-завдання не з простих. Справа в тому, що буквально всі ліхтарі марки знаходять широке застосування, і швидко завойовують інтерес серед покупців. Ми поговоримо про найбільш ходових виробах, чиї достоїнства особливо припали до душі досвідченому споживачеві. Одна з таких моделей-ліхтар Armytek Predator Pro.

Цей тактичний ліхтар вважається найкращим варіантом для полювання. Він володіє яскравістю в 1700 люмен і вражаючою далекобійністю до 451 метра. В якості діода використаний Cree XHP35 HI. Тривалість світіння без підзарядки – 130 днів в аварійному режимі. Ударостійке сапфірове скло володіє покриттям антивідблиску, в розпорядженні користувача – 9 режимів. Стандарт захисту від впливу пилу і вологи в цьому ліхтарі – IP68. Здатний занурюватися на глибину до 50 метрів, і там буде світити без проблем. Важливо і те, що ця модель працює при температурі від мінус 25 до плюс 40 градусів Цельсія. Сміливо беріть її з собою в походи в будь-який час року. Ви не пошкодуєте. Для живлення використовується батарейка 18650 літій-іонна. При цьому виріб володіє вбудованим захистом від неякісних акумуляторів. Нарешті, Armytek Predator Pro витримує віддачу від будь-якої зброї і падіння з висоти 30 метрів.

Для зручності застосування розробники склали докладну інструкцію до моделі. Вироби виробника Армітек досить добре захищені від різних згубних впливів. Однак це не скасовує необхідності ретельно слідувати правилам експлуатації. Так, розробники радять використовувати тільки ті елементи живлення, які рекомендовані для даного ліхтаря. Не можна спільно застосовувати різні елементи живлення, в т.ч. старі з новими, розряджені з зарядженими, і елементи живлення різних типів. Не намагайтеся переробити або модифікувати ліхтар або його компоненти, це позбавить вас гарантії на нього. Не можна, щоб вода або інші рідини потрапляли всередину корпусу. Також слід пам'ятати, що ліхтар являє собою джерело світла великої яскравості. Тому небезпечно направляти його в очі людині або тварині. Також необхідно стежити за тим, щоб він не потрапив в руки маленьким дітям.

Ці правила загальні, і стосуються всіх виробів, що випускаються під зазначеною маркою.

Ще одна затребувана модель-налобник Armytek Wizard Pro.

Налобні ліхтарі Armytek з'явилися не так давно, кілька років тому. Тим не менш, вони швидко заслужили інтерес і довіру покупців. За рахунок вдалого співвідношення ціна-якість ці ліхтарі перевершили продукцію навіть таких легендарних брендів як Petzl і LedLenser. 

Налобники Armytek-кращі в світі.

Модель Armytek Wizard Pro привертає увагу своєю неймовірною яскравістю.

 2300 люмен-це солідний показник. В якості діода використаний XHP50. Працює модель на літій-іонному акумуляторі типу 18650, дальність дії становить 130 метрів. Яскраве постійне світло забезпечується за рахунок наявності потужної електроніки і активного температурного контролю. Це мультифункціональний ліхтар, стане в нагоді на риболовлі, полюванні, вдома, в поїздці, в подорожі на авто, на пікніку і в інших ситуаціях. Ефективна TIR-оптика і відсутність ефекту "тунельного зору" навіть після тривалого використання. Максимальний комфорт для вас. Тут є кольорова індикація рівня заряду, а також вкрай низька витрата струму в вимкненому стані. Поряд з високою захищеністю, потужною оптикою і іншими достоїнствами ліхтар також відрізняється зручністю зарядки. Тут доступна магнітна зарядка з USB.

Це означає, що ви можете підключити магнітну зарядку до будь-якого блоку живлення з USB виходом. Для початку зарядки необхідно відкрутити хвостову кришку на чверть обороту, а після зарядки Закриття назад. Буде блимати червоне світло під час зарядки і постійно світитися зелений по її закінченні.

Під час зарядки модель забороняється використовувати. Перевага полягає в тому, що вдається зберегти в цілості USB-роз'єм, також через роз'єм Micro USB всередину не потрапить пил. Зручна магнітна зарядка дозволить вам зарядити ліхтар буквально в будь-якому місці.

Третя популярна модель – Армітек Ельф С2

Працює на діоді XP-L, світло-нейтрально-білий, доступна зарядка за допомогою Micro-USB. В якості джерела живлення застосовується акумулятор типу 18650 літій-іонний. Це потужна Мультифункціональна модель, яскравість досягає 1050 люмен, а дальність дії – 106 метрів. Ліхтар підійде мисливцям, любителям риболовлі, туристам, також годиться в якості варіанту на кожен день. Він добре захищений від попадання води і пилу, стандарт водонепроникності IP68. Тут передбачено шість режимів роботи, управляти якими досить легко і просто. Armytek Elf С2 здатний пропрацювати протягом 200 днів на одному елементі живлення. Це також добре захищена і зносостійка модель, яка може світити під водою на глибині десяти метрів. Компактний, простий і ефективний ліхтар розрахований на довгу експлуатацію, термін його гарантії становить десять років.

Четвертий популярний ліхтар-модель Armytek Доберман Pro XHP35 Привіт

Чудовий мисливський варіант, в якому передбачено цілих дев'ять режимів роботи. В якості діода тут використаний Cree XHP35 High Intensity, дає теплий жовте світло. Корпус виробу складається з міцного алюмінію, що гарантує ліхтарю зносостійкість і стійкість до ударів. Крім того, це дуже легкий і компактний ліхтар вагою всього 115 грам і довжиною 14 сантиметрів. Живиться від акумуляторів типу 18650, CR123A. також Armytek Dobermann Pro відрізняється солідним показником світлового потоку, а саме, 1580 люмен. Далекобійність досягає 381 метра. Абсолютно водонепроникний ліхтар, стандарт вологозахисту якого-IP68. Зручна модель, термін гарантії на яку-десять років, що говорить про її безумовну якість і високу надійність.

І, нарешті, п'ятий» народний " ліхтар від Армітек. Ним стала модель Armytek Tiara A1 Pro

Зручний екземпляр зі скромними габаритами оцінять рибалки, мисливці, туристи і любителі активного відпочинку на природі. Функціонує даний ліхтар за допомогою всього однієї батарейки 14500 літій-іонної. Забезпечує досить яскравий, рівномірний і широкий промінь світла, максимальна далекобійність-до 90 метрів. Яскравість становить 558 люмен, стандарт водонепроникності-IP68. Як і інші моделі виробника, ця добре захищена від всіляких згубних впливів. Працює на світлодіоді XP-L, за допомогою якого генерується тепле жовте світло. Всього шість режимів роботи. Чим ще хороший Armytek Tiara A1 Pro? Продуманої TIR-оптикою, в результаті ви не будете втомлюватися, і і не дізнаєтеся про ефект «тунельного зору». На Ліхтар забезпечена гарантія десять років, він дійсно дуже продуманий, ергономічний, простий в застосуванні.

Головні переваги продукції Armytek

Будьте впевнені: не важливо, вибираєте ви підствольні ліхтарі Армітек, ручні варіанти, вироби для пошукових робіт, налобники, – абсолютно вся продукція відповідає високим стандартам. Вона сучасна, проста у використанні, і максимально відповідає запитам покупців. І підтвердження тому-відгуки задоволених споживачів ліхтарів. Так, власники моделей хвалять їх добротну конструкцію, високоякісні матеріали і приємні тактильні відчуття від виробів. Також їм подобається універсальність ліхтарів, прекрасне освітлення і виняткова працездатність. Відзначають споживачі велику кількість режимів роботи, ефективну оптику, пристосовану для комфорту користувача. А ще-доступну вартість і зручне управління.

Важливий плюс моделей-можливість зарядки за допомогою USB Type-C. головна перевага цього роз'єму видно відразу-штекер можна вставляти в гніздо будь-якою стороною. Крім того, в стандарті USB Type-C є можливість передавати енергію потужністю до 100 Вт, що дозволяє застосовувати роз'єм навіть для живлення потужних ноутбуків.

Висновок

Відносно молода компанія Armytek-успішний виробник сучасної техніки для освітлення. За роки свого існування випустила кілька лінійок моделей, в кожній з яких з'явилися свої «народно улюблені» ліхтарі. Вони відповідають найсміливішим запитам споживача, і відповідають духу часу. З цими виробами можна відправитися в похід будь-якої складності, вони підходять для застосування вдома і на природі, На дачі, на роботі, в експедиціях. Мисливські моделі і для риболовлі - всі вироби Армітек дуже і дуже надійні, а також вигідні з точки зору вартості. Великий термін гарантії на ліхтарі свідчить про те, що це досить зносостійкі і практичні моделі. Тому число шанувальників Армітек зростає. Ліхтарі вдало витримують різні випробування, через які їм доводиться проходити. Досліди на них показують виняткову міцність виробів. Купуючи ліхтарі даної марки, можна не сумніватися в тому, що це придбання на довгі роки.

Написати коментар