Armytek Crystal — нова серія мультиліхтарів із вбудованими червоним та синім діодами

Мультифонарь Armytek-це нове покоління ліхтарів, які успішно конкурують з класичними ручними моделями. На відміну від звичайних виробів, мультифонарь може похвалитися рядом унікальних характеристик:

  • кілька варіантів освітлення, включаючи різні режими яскравості і наявність вбудованих діодів різного кольору;
  • ультралегкий вага корпусу;
  • високий ступінь захисту від вологи;
  • можливість використання в якості налобного або ручного ліхтаря, а також наявність вбудованих магнітів або спеціальних кріплень до одягу.

Асортимент Armytek налічує ряд мультифонарів, які відрізняються конструкціями і функціоналом. Особливе місце займають спеціалізовані моделі, які в силу наявності різнокольорових діодів зі специфічними режимами роботи призначені в першу чергу для поліцейських, а також тих категорій користувачів, яким потрібен компактний і простий у використанні ліхтар. Одна з таких моделей-новинка Armytek, мультифонарь Armytek Crystal, який виділяється незвичайним напівпрозорим корпусом і можливістю роботи на одному заряді до 50 днів.

Характеристики моделі Armytek Crystal

У каталозі компанії Armytek даний виріб позиціонується як ліхтар для службовців правопорядку, хоча його можливості знайдуть застосування в тому числі для риболовлі, полювання і катання на велосипеді, коли важливо звільнити обидві руки для виконання інших завдань.

Ліхтар випускається в семи варіантах:

  • п'ять моделей Армитек Кристал з блакитним, зеленим, сірим, червоним або жовтим корпусом і вбудованим додатковим червоним діодом;
  • дві моделі Armytek Crystal WRB з блакитним або сірим корпусом і двома вбудованими діодами з червоним і синім світлом.

Однак колір корпусу у даного виробу має другорядне значення, оскільки кольоровий є тільки задня панель корпусу. Передня частина являє собою напівпрозорий пластик, який робить частково видимою внутрішню електроніку.

Всі моделі серії мають ідентичні характеристики освітлення: один білий діод LXNZPL696 і червоний/синій діоди LXNZPL696.

Біле освітлення

Режим

Максимальний

Середній

Мінімальний

Світлячок

Маячок

Яскравість

150 лм

36 лм

5 лм

0.1 лм

150 лм

Час роботи

2 год 15 хв

8 год 10 хв

54 год

50 д

9 год 50 м

Управління здійснюється за допомогою однієї кнопки в передній частині корпусу:

  • при одинарному натисканні на кнопку включається останній працюючий режим;
  • для вибору потрібної яскравості потрібно включити ліхтар за допомогою одного короткого натискання і повторно затиснути кнопку для перебору доступних режимів;
  • режим світлячка, який дає тьмяне освітлення в радіусі 5 метрів, активується при затисненні кнопки активації вимкненого ліхтаря;
  • для перемикання на червоний /синій світлодіод потрібно в будь-якому включеному режимі двічі натиснути на кнопку управління.

Для живлення Armytek Crystal не потрібно додатково купувати змінні батарейки або акумулятори. Виробник подбав про зручність користувачів і оснастив нову модель вбудованим акумулятором Li-Pol ємністю 600 мАг, заряд якого можна заповнити з використанням будь-якого кабелю Micro USB і відстежувати весь процес за допомогою вбудованого кольорового індикатора.

Незважаючи на візуальну крихкість, пластиковий корпус Armytek Crystal витримує падіння з висоти 10 метрів без негативних наслідків для внутрішньої електроніки. Крім того він повністю герметичний і переносить тривале занурення під воду на глибину до 1 метра.

На окрему увагу заслуговують області застосування ліхтаря, так як один такий виріб здатний одночасно замінити ручний, налобний і наключний ліхтар, а також використовуватися в якості мініатюрної велофари:

  • для кріплення на одяг на корпусі передбачена металева кліпса;
  • ця ж кліпса використовується для фіксації корпусу ліхтаря на налобному кріпленні, яке входить в основний набір;
  • фіксація ліхтаря на велосипеді здійснюється за допомогою двох силіконових кілець і додаткової панелі;
  • отвір в корпусі можна використовувати під карабін, щоб чіпляти ліхтар на ключі.

Підбити підсумок

Новинка Armytek Crystal поповнила лінійку мультифонарів бренду з дизайном, схожим на іншу модель — Армитек Зіппі, але з шістьма/десятьма режимами роботи замість стандартних трьох залежно від обраної моделі (Armytek Crystal або Armytek Crystal WRB). Особливість ліхтаря-напівпрозорий пластиковий корпус, який підсвічується під час роботи виробу і гарантує повний захист від води на рівні IP67.

Мультифонарь є універсальною моделлю для використання як поліцейськими під час служби, так і простими користувачами, яким необхідний портативний і простий в управлінні джерело освітлення. Для розширення функціональних можливостей в конструкції виробу передбачені кілька варіантів кріплення, щоб у користувача була можливість завжди носити ліхтар з собою.

Особливість:

  • широкий вибір моделей: сім виробів з різним відтінком корпусу і квітами діодів;
  • від шести до десяти режимів роботи з максимальною яскравістю 150 люменів і тривалістю роботи до 50 днів;
  • просте управління за допомогою однієї кнопки;
  • вбудований акумулятор Li-Pol 600 з можливістю підзарядки за допомогою кабелю Micro USB;
  • напівпрозорий світиться корпус з вологозахистом IP67 і можливістю занурення під воду;
  • ударостійкість-10 метрів;
  • компактні габарити і мінімальна вага, який становить 34 грами.
Написати коментар